Drs. Yvon G.M. Slootbeek

Training & Consultancy

Waarom coaching?

Coaching is een creatief proces dat helpt een doel te verwezenlijken. Er zijn diverse gebieden waar het doel kan liggen, dat kan werk of prive zijn of vaak een combinatie van allebei.

Als je bijvoorbeeld vragen hebt over een betere balans tussen werk en prive, competenties wil onderzoeken of jouw kwaliteiten verder wilt ontwikkelen kan ik je wellicht verder helpen.

Mijn coachingsstijl is doelgericht, open en communicatief.  Een coachingstraject samen met mij is kort en oplossingsgericht. Na mijn studie Nederlands/argumentatietheorie aan de Universiteit van Amsterdam vestigde ik mij in 1996 als zelfstandig trainer. Tijdens taaltrainingen merkte ik vaak dat er naast het talige aspect, coachvragen waren bij mijn clienten. In 2020 volgde ik de opleiding Coach Practioner bij De Baak/Europees Instituut.

Mijn werkwijze is efficient en praktisch, samen met mijn client werken we aan een helder en concreet geformuleerd doel. Hierbij maak ik gebruik van een model/schema zodat de coachee een geloofwaardig en solide beeld heeft van de ontwikkelingen.Ik ben innovatief in het zoeken naar oplossingen en betrokken bij verbeteringen en veranderingen.

Interesse of meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.